Jäseneksi liittyminen

Nose Work Finland ry:n jäseneksi liittyessäsi pääset nauttimaan yhdistyksen tuottamista koulutuksista, harrastusohjeista ja vinkeistä.

 

Jäseneksi liittyneet pääsevät myös osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin edullisemmin.

HUOM! Jotta voit saada virallisen tuloksen hajutestistä tai kokeesta, sinun on oltava yhdistyksen jäsen. Jäsenyyden on oltava voimassa ennen testiä/koetta.

Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jos haluat liittyä jäseneksi, toimi näin:

  • Täytä alta löytyvän linkin kautta liittymislomake.
  • Saat vahvistuksen jäsenyydestäsi maksettuasi onnistuneesti liittymismaksun (10€) ja jäsenmaksun (15€) . Jäsenmaksu on voimassa 12kk maksupäivästä eteenpäin.
    Jäsenyys on voimassa välittömästi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen.
  • Hyväksytyn maksun jälkeen voit kirjautua jäsensivuillesi syöttämilläsi sähköpostitunnuksella ja salasanallasi. Jäsensivulla näet Sinulle muodostuneen jäsennumerosi, sekä voit muokata tarvittaessa yhteys- ja muita tietojasi. Samoin voit jatkossa maksaa vuosittaisen jäsenmaksusi jäsensivusi kautta.

Jos et muista salasanaasi jonka loit liittymislomakkeellasi, uuden salasanan saat klikkaamalla ”palauta salasana” kohtaa ja syöttämällä sähköpostiosoitteesi.

 Jäseneksi liittyminen tällä lomakkeella