Hajutestianomus

HUOM! 1.6.2017 lähtien NWF-kokeita ja hajutestejä voivat anoa ja järjestää vain yhdistykset, eivät enää yritykset. Pääasiallisena syynä on, että yleishyödyllisenä yhdistyksenä Nose Work Finland Ry ei voi toimitoimintaan llaan tuottaa osallistuville taloudellista etua osinkona, voitto-osuuksina eikä kohtuullista suurempana palkka- tai muuna hyvityksenä.

Hajutestin järjestämiseksi sinun tulee täyttää alla oleva lomake. Huomaathan, että testiä on anottava vähintään 6 viikkoa ennen testiajankohtaa.  Mikäli anomuksesi hyväksytään, lähetämme siitä sinulle tiedon sähköpostilla. Lisäksi saat lyhyet ohjeet testin järjestämistä varten sekä raportointikaavakkeen suoritettujen testien kirjaamiseksi yhdistyksen rekisteriin. HUOM! Vain jäsenet voivat saada tuloksen rekisteröityä. Osallistujien on oltava yhdistyksen jäseniä ennen testin suorittamista.

Yhdistyksen hyväksymät hajutestaajat ja heidän yhteystietonsa löydät kouluttajat-sivulta. Yhdistyksen kouluttamilla kouluttajilla on myös hajutestausoikeudet.

Huom! Vaikka päättäisit järjestää kaksi testiä, molemmista on tehtävä oma anomuksensa.

Ohjeet hajutestin järjestämiseksi löytyvät täältä.

Hakemuslomake