Uusia ylituomareita ja koetoimitsijoita koulutetaan 2023

4.1.2023

Nosework kokeissa kävijöille hyviä uutisia - Ylituomareita ja koetoimitsijoita koulutetaan jälleen lisää Suomeen!  Sehän tarkoittaa, että loppuvuonna on jo mahdollisesti on enemmän käsipareja järjestää kokeita, ja kokeisiin tulee olemaan helpompi päästä mukaan osallistumaan.

Kennelliiton tapahtumakalenterista löydät aina ajantasaiset tiedot kursseista, se on virallisten kokeiden ja kurssien ilmoituspaikka : https://tapahtumakalenteri.kennelliitto.fi/Kurssit

  • Ylituomarien kurssin hakuaika alkoi vuoden alusta. Haku on auki. Ensimmäinen kurssijakso pidetään Kennelliiton NW-työryhmän ylituomarien toimesta Pirkanmaan Tampereella maaliskuussa 2023. Toinen kurssijakso on sitten myöhemmin toukokuulla. Ylituomarin pätevöitymisestä voit lukea lisää Kennelliiton lomakkeeesta:
    https://www.kennelliitto.fi/lomakkeet/nosework-ylituomareiden-koulutus-patevointi-ja-toimintaohje
  • Koetoimitsijan lajikursseja on tämän hetken tilanteen mukaan ainakin 18.3.23 Keski-Pohjanmaan Kalajoella. Sinne haku alkaa 1.2.23. Tämän kurssin vetäjä on ylituomari Heidi Pasanen, ja järjestävä seura on Jokilaaksojen nosework-harrastajat ry. Koetoimitsijan lajikurssin jälkeen edellytetään kandidaatilta vielä 2kpl harjoitteluja kokeissa ennen pätevöitymistään.

Nose Work Finland ry toimesta teemme jatkossakin nostoja SKL:n tapahtumakalenterista Facebookin ryhmiin tai jäsenkirjeisiin, jotta esimerkiksi  Kennelliiton noseworkiin liittyvät ilmoitukset tavoittaisivat harrastajia yhä laajemmin.


Päivitetty 4.1.2023