NWF ry kokousviikonloppu ja möllit

17.4.2024

Kokousviikonloppu ja möllit Tampereella


Hallitus kokoustaa vuonna 2024 kahdesti livenä, jotta saadaan enemmän aikaan ja voidaan tavata kasvokkain ainaisen etäkokoustelun sijaan. Huhtikuun viikonloppuna on seuraavanlainen ohjelma:

Lauantai 27.4.
Klo 12.00 - 15.00 Möllit Tampereella, jäsenille 10€ muut 20€
Ilmoittautuminen
https://www.nwf.fi/tapahtumat/

Klo 17.00 Kevätkokous, paikanpäällä tai etänä
Kokouskutsu löytyy NWF ry jäsenen sähköpostista

Sunnuntai 28.4.
Klo 10.00 - 16.00 Strategiaseminaari 
Klo 17.00 - Lajiliittopalaveri etänä tai paikanpäällä

Lajiliitto -palaveri
Vuoden 2023 lopulla teettämämme jäsenkysely osoitti selkeästi, että jäsenistö haluaa lajille lajiliiton. Nuori lajimme tarvitsee katto-organisaation, joka huolehtii kouluttajien alkukoulutuksesta ja alkaa rakentamaan tietopankkia lajin kouluttajille, sekä harrastajille.

NWF ry ei ole lähdössä tähän yksin vaan toivomme löytävämme muista NW yhdistyksistä sekä tietotaitoa, että yhteistyöhön halukkaita toimijoita. Tämä ei myöskään ole nopea projekti vaan tulee viemään vuosia. Otamme yhteyttä myös Suomen Kennelliittoon saadaksemme sieltä tarvittavia neuvoja tehtävän aloittamiseen.

Aloitamme tämän työn kutsumalla palaveriin aiheesta kiinnostuneita toimijoita sunnuntaina 28.4. Kutsuja lähetetään koko Suomen alueelle NWF ry:n jäsenyhdistyksille, muille nosework yhdistyksille, sekä kokeita järjestäville yhdistyksille. Mikäli et ole kutsua saanut ja haluaisit mukaan, laita sähköpostia puheenjohtaja at nwf.fi.