Jäsenet

Nose Work Finland ry:n (NWF) jäsenyys edellyttää jäsenmaksun maksamista. Suomen Kennelliiton nosework kokeisiin ei vaadita NWF:n jäsenyyttä eikä hajutestiä syksystä 2019 alkaen.

NWF jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain syyskokouksessa, tällä hetkellä kalenterivuoteen sidottu henkilöjäsenen jäsenmaksu on 20 €. 

NWF:n jäsenet voivat sääntöjen mukaan olla henkilö-, yhdistys-, kannatus- tai kunniajäseniä.

Voimassa olevaa jäsenmaksua vastaan jäsenet ovat oikeutettuja seuraaviin jäsenetuihin

  • Jäsenlehti LÖYTÖ
  • Etusijaisuus yhdistyksen tapahtumiin
  • Osallistumisoikeus yhdistyksen etätapahtumiin
  • Vaikutusmahdollisuus yhdistyksen toimintaan. Voit osallistua yhdistyksen kokouksiin sekä hakeutua hallitukseen ja/tai toimikuntiin
  • Pääsy Yhdistysavaimen Jäsensivustolle

Yhdistyksen virallinen viestintäkanava jäsenistölleen on sähköpostitiedotteet. Yhdistyksellä on myös facebook-sivu, facebook-keskusteluryhmä ja instagram-tili, joiden avulla jaetaan tietoa yhdistyksen toiminnasta.


Aktiivisuus ja osallistuminen

Haluamme kannustaa jäseniä aktiivisuuteen, koska yhdistyksen toiminta perustuu siihen, että sinä ja minä luomme sitä. Tapahtumia, jäsenlehteä, tiedotteita ja yhteisiä tuotteita syntyy vain siten, että me yhdessä tartumme toimeen. Jokaisessa meissä on potentiaalia, ja yhdessä olemme enemmän. Yhdistyksen idea on tehdä yhdessä, viihtyä ja hyötyä kukin vuorollamme toistemme työpanoksesta. Olethan yhteydessä, mikäli voisit olla mukana luomassa jotain, vaikka pientäkin, toimintaa tai lisäetuja jäsenistölle – eli meille jokaiselle!

Haluamme kuulla myös mielessäsi olevista kehitysideoista, ihan niistä pienistäkin. Voit olla yhteydessä toimikuntiin tai hallitukseen, yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. Nettisivuilta löytyy myös palautekanava, jonka kautta voit lähestyä halutessasi nimettömästi. Koitamme edistää asioita jäsenistön haluamaan suuntaan, joten pyydämme tuomaan rohkeasti parannusideoita käsiteltäväksi.