Möllicup 2024 (27.4.-31.10.2024)

29.4.2024

NWF MölliCup 2024 on täällä!

Nose Work Finland ry kannustaa jäseniään järjestämään paikallisesti epävirallisia kokeita tuttavallisemmin Möllikokeita.

NWF MölliCup 2024 on 27.4. - 31.10.2024 kestävä tapahtuma kaikille noseworkin harrastajille. 

Jokainen yksittäinen NWF jäsen tai NWF jäsenyhdistys saa olla aktiivinen ja kerätä porukkaa möllien järjestämiseen. Koepaikaksi sopivat kaikki koirille ja ihmisille turvalliset paikat ja tilat. Möllien osallistujilta ei vaadita NWF jäsenyyttä. Eikä Nosework cupin kokeiden tarvitse olla täsmälleen SKL sääntöjen mukaiset. Tuomarin ei tarvitse olla lajin virallinen ylituomari vaan tuomariksi käy myös kokenut ja vastuullinen henkilö, joka on ollut Nosework kokeessa mukana ja osaa arvioida kätköjen vaikeusasteita. Suosittelemme järjestävää porukkaa ottamaan kokeen järjestely puheeksi esimerkiksi Facebook-ryhmässä, jossa alueen harrastajia on!

Tuleville järjestäjille olemme kehitelleet oman To-Do listan, jotta kokeiden järjestäminen olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa 🙂

Möllikokeen suoritustapoja on koirakoiden valittavissa kolme:

  • Punainen koirakko suorittaa kokeenomaisesti (=TAITOSARJA)
  • Sininen koirakko suorittaa lähtökohtaisesti kokeenomaisesti, jolloin on tuloslaskennassa mukana. Mahdollisuus sopia tuomarin kanssa helpotuksista kaikkiin tai osaan alueista, jolloin ei ole mukana tuloslaskennassa. (=ILOSARJA)
  • Vihreä koirakko tutustelee kokeenomaiseen tapahtumaan sovituin helpotuksin, eikä osallistu tuloslaskentaan. (=ILOSARJA)

NWF haluaa tiedottaa harrastajille osakilpailuista, niin laitattehan tietoa tulevista NWF möllicupin osakilpailuista ttmk@nwf.fi sähköpostiin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa!

Lisäksi yhdistys arpoo möllien järjestäjille yllätyspalkintoja!

Palkittavia saa myös ehdottaa järjestävän porukan toimesta ja ilmoittaa perustelut yhdistyksen ttmk@nwf.fi sähköpostiin.

Tule kuulemaan lisää ja liity meidän joukkoomme Möllicupin omassa facebook ryhmässä!  https://www.facebook.com/groups/1370029843847820

Tervetuloa ryhmään!